Recomandari

Fit Mom in Action 2 – Antrenamentul-eveniment dedicat femeilor însărcinate

By  | 

Diana Știrbu organizează cea de-a doua ediție a seriei de evenimente Fit Mom in Action, pe 30 septembrie, în intervalul 13.00 – 14.30, la Stay Fit Tei (Str. Teiul Doamnei, nr. 35 A). Viitoarele mămici sunt invitate să participe la un antrenament de grup în care vor învăța care sunt exercițiile recomandate în fiecare trimestru de sarcină și cum le pot adapta la rutina zilnică pentru a-și menține silueta pe parcursul perioadei speciale pe care o traversează.

Antrenamentul va fi susținut chiar de către Diana, a cărei sarcină va număra 36 de săptămâni la eveniment. Cu o experiență vastă în crearea antrenamentelor personalizate și de grup, Diana își propune să promoveze importanța mișcării în timpul sarcinii, atunci când nu există contraindicații medicale.

Fit Mom in Action este un program de antrenament personalizat, însă la antrenamentul de grup oferit gratuit viitoarelor mămici pe 30 septembrie, acestea vor afla un set important de informații despre rolul mișcării în perioada prenatală, atât pentru menținerea siluetei, cât și pentru a depăși anumite disconforturi specifice și a avea o stare generală bună.

Prin Fit Mom in Action, Diana Știrbu își propune să promoveze beneficiile unei rutine de 30 de minute de exercițiu fizic pe zi, în timpul sarcinii:

  • Ajută la reducerea durerilor de spate, constipației, balonării și umflării picioarelor; Gravidele active nu au probleme cu retenția apei
  • Contribuie la prevenirea sau tratarea diabetului gestațional
  • Crește nivelul de energie
  • Îmbunătățește dispoziția și postura,  tonusul muscular, forța și rezistența
  • Contribuie la un somn mai odihnitor
  • Ajută la menținerea siluetei în timpul sarcinii și îmbunătățește capacitatea de a face față muncii
  • După naștere, kilogramele în plus sunt reduse mai rapid

Antrenamentul conceput pentru Fit Mom in Action 2 este unul de tip challenge, în timpul lui fiind executate 150 de genuflexiuni, completate cu exerciții de tonifiere a brațelor și picioarelor. Diana a ales să includă genuflexiunile în acest program datorită eficienței lor în întărirea musculaturii picioarelor și creșterii mobilității pelvisului.

Fit Mom in Action 2 este realizat în parteneriat cu Elevit, gama de suplimente alimentare care conțin niveluri combinate de acid folic, fier și iod și contribuie la acumularea substanțelor nutritive esențiale pentru perioada sarcinii.

Participarea este gratuită, însă mămicile au nevoie de acordul medicului pentru sport. Înscrierile se fac pe e-mail la fitmom@dianastirbu.ro sau la tel: 0735094374

Diana Știrbu este instructor de aerobic și dezvoltator de programe personalizate de slăbit cu certificări în Pilates și functional training. Pentru programele pre și postnatale Fit Mom in Action, Diana deține o certificare internațională obținută în Croația. În plus, Diana Știrbu este instructor internațional kangoo jumps și distribuitor autorizat al ghetelor KJ în România. (www.dianastirbu.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *