Fashion&Beauty

The SUPERSTAR bride: RAQUETTE Bridal Fall’17

By  | 

RAQUETTE lanseaza colectia Bridal Fall ’17 intr-o atmosfera cinematica, cu o protagonista intriganta si insinuanta, de o feminitate ravasitoare.

Mood-ul old Hollywood glamour este sustinut de eleganta retro cu siluete statement si rochii cu proportii perfecte, taieturi indraznete si tesaturi fabuloase (crepe si matase) sau cu excese romantice (dantela macarame). Inspirate de sirenele anilor ’40 si ’50, rochiile Raquette Bridal contureaza imaginea unei mirese asumate, increzatoare si senzuale, care reuseste sa integreze cu nonsalanta elementele de boudoir in cele mai elegante apartitii. Siluetele fluide sau stricte, innobilate de sclipiri metalice si accente pretioase surprind si prin lejeritate si gratie desavarsita.

Ca intotdeauna, elementele de inspiratie masculina isi fac loc cu subtilitate printre decolteuri adanci si croieli ultra-feminine. Le regasim sub forma unor salopete cu papioane deconstruite, trenciuri sau chiar o centura-frac.

Elementul surpriza al colectiei il reprezinta rochiile trenci din dantela macramé si matase, o alegere inedita, de o eleganta contemporana.

Look-urile dramatice si cu adevarat dezirabile traseaza astfel noi coordonate stilistice pentru mireasa moderna: the superstar bride.

Colectia este disponibila cu pre-order pentru livrari internationale pe www.maisonraquette.com si in showroom-ul RAQUETTE din Bucuresti incepand cu luna august 2017.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *