Lifestyle

Actrita asiatica Bai Ling, la premiera filmului unei romance cunoscute!

By  | 

Insarcinata in 9 luni, Delia Antal si-a lansat filmul WE CANNES la HOLLYWOOD!

 Brad Pitt, Robert Redford, Maia Morgenstern, Armand Assante si multi alti actori cunoscuti apar in noua productie a romancei Delia Antal!

Actrita si regizoarea Delia Antal traieste de trei luni visul american la Los Angeles, acolo unde urmeaza sa aduca pe lume, la sfarsitul lunii aprilie, si primul sau copil, un baietel. Dar inainte de a naste, Delia si-a dorit sa-si lanseze la Hollywood urmatorul sau film, documentarul WE CANNES, la a carui premiera a participat si actrita Bai Ling, de altfel, buna prietena a protagonistei. America ii deschide multe usi actritei romance, care a fost aplaudata si apreciata de mari experți de la Hollywood.

“Trăim un vis, nu credeam ca voi locui in America cu mama, sunt aici de 3 luni si parca sunt de o viața, m-am integrat imediat. Am prieteni vechi aici pt ca am studia actoria aici in 2008 si am vizitat de vreo 7-8 ori Los Angeles-ul inainte. In plus, in fiecare an la festivalul de la Cannes am cunoscut persone in Industria filmului din L.A.”, spune Delia Antal.

Pentru documentarul WE CANNES lansat recent la Hollywood, actrita si regizoarea Delia Antal a avut ocazia si onoarea sa intervieveze si actori de calibru precum Armand Assante, Maia Morgenstern si chiar Robert Redford.

” Documentarul WE CANNES este filmat la Festivalul de film de la Cannes unde am intervievat si am cerut sfaturi unor experți. Am avut onoarea sa vorbesc si cu mari actori precum Armand Assante, Maia Morgenstern, chiar si Robert Redford. Am filmat si in stilul Guerilla, deci am “capturat” multe celebrități, cum ar fi Brad Pitt, Alec Baldwin, Mads Mikkelsen, Audrey Tautou, Marion Cotillard etc. Este un film documentar pe care cu greu m-am decis sa il lansez, dar curajul a venit cand l-am arătat experților in domeniu si m-au sfătuit la montaj. Este un film educational si de inspirație despre PROCESUL DE A PRODUCE SI DISTRIBUI PRIMUL TĂU FILM DE LUNG METRAJ FĂRĂ BUGET, este de fapt vorba despre experienta mea de a produce filmul D’ORA”, povesteste Delia Antal.

Fiind prietena cu actrita Bai Ling, vedeta asiatica nu a lipsit de la lansarea noului film al Deliei Antal.

“Cu Bai Ling sunt prietena de mult timp, a venit la premiera WE CANNES si ne-am distrat de minune, mi-a mângâiat burtica si mi-a spus ca își dorește si ea un bebe”, a mai adaugat actrita din Romania.

Bai Ling s-a facut remarcata cu rolurile sale din The Crow, Red Corner si Wild Wild West, dar si din serialele tv Entourage si Lost.


Filmul WE CANNES il puteți viziona aici: https://vimeo.com/ondemand/wecannesbydeliaantal

Urmăriți pagina de Facebook a Deliei Antal aici: https://www.facebook.com/deliaantalofficial/
Instagram: owda28

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *