Recomandari

Inghetata de casa by Chef Paul Siserman

By  | 

Este cunoscut apetitul copiilor pentru dulciuri. Daca s-ar putea, numai asta si-ar dori sa perimeasca in loc de fiecare masa. Sunt tata si stiu foarte bine cu ce se confrunta parintii zi de zi.

Suntem in plin sezon estival, deci cererea de inghetata este la cote maxime. Imi si imaginez cum mergeti cu ei de manuta si intind degetelele catre lada cu apetisantele inghetate. Unii mai si plang, astfel incat orice arma de convingere ati incerca sa folositi va simtiti, la un moment dat, fara solutii si cedati.

Ei bine, am sa va propun o solutie simpla, sanatoasa si care va va scoate din incurcatura:))). INGHETATA DE CASA!

Aceasta poate fi pregatita extrem de usor, chiar si de catre tatici. Puteti alege orice fruct iubit de copilul dumneavoasta, avand nevoie de ajutorul unui blender care este capabil de a sfarama gheata (Atentie: nu folositi blendere de slaba calitate sau pe cele care nu reusesc sa sfarame gheata).

Se taie o banana sau un avocado (dupa descojire) in bucati mici si se pune in congelator (acestea vor servi drept liant). Apoi repetam procesul cu orice tip de fruct doriti in momentul in care copilul dumneavoastra va cere o inghetata. Este suficient sa scoateti bucatile de fructe, sa le introduceti in blender si in 3 minute inghetata va fi gata. Datorita cremozitatii naturale a bananei sau avocado-ului inghetata va iesi precum cea de la gheretele specializate.

 

Pana data viitoare, fiti inspirati in bucatarie si in viata!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *