Lifestyle

Senzatii tari! M-am pozat cu Jackie Chan!

By  | 

Jurnalistii au o viata frumoasa si au parte de experiente de neuitat! Mi-am ales un job la care visam inca din copilarie, atrasa fiind de mirajul lumii mondene. Si de aproape 17 ani ma invart in lumea lor. A vedetelor! Mult sau putin spus, depinde! Avem si cateva vedete care isi fac meseria la un alt nivel, restul sunt doar persoane publice. O vedeta in adevaratul sens al cuvantului este chiar Jackie Chan, pe care am avut ocazia sa-l intalnesc in septembrie 2014 cand ne-a vizitat prima data tara, la invitatia organizatorilor Zilelor Filmului Chinezesc.

Modest, fara cerinte speciale (ca alte super mega vedete) si mereu pus pe glume, Jackie Chan a fost deliciul jurnalistilor care roiau in jurul lui. Mai norocoasa am fost eu, caci am avut ocazia sa fac si o poza cu el si tin sa-i multumesc pe aceasta cale bunei mele prietene Ramona Badescu. Nu vreau sa ma laud, dar am fost printre primii jurnalisti de la noi, poate chiar singura, care a reusit sa obtina o fotografie cu superstarul imbracat in ie! Pe atunci scriam la publicatia online ApropoTV.ro. Lucky me! Nu am fost vreo mare fana de-a lui, insa am vazut majoritatea filmelor in care a jucat si as minti daca as spune ca nu am fost incantata de faptul ca am imortalizat momentul sosirii lui in Romania.

Nici la concertul lui Michael Jackson din Bucuresti nu am avut asa emotii! Sa lesin, sa nu lesin? Cert este ca atunci cand m-am pozat cu Maestrul Artelor Martiale, celebrul actor Jackie Chan, m-au cam apucat fibrilatiile. Nu de alta, dar mi-era sa nu fac vreo miscare gresita, sa nu-i convina ceva, mi-a ramas zambetul in coltul gurii sa nu cumva sa-l apuce vreo demonstratie de karate fix la evenimentul cu pricina, de bucurie ca a ajuns in Bucuresti si ne viziteaza tara sau ca toate fetele isi doresc sa faca o poza cu elJ! Am cam tremurat langa el, ce-i drept, dar m-am ales cu o amintire frumoasa…Se vede si in poza ce fata am:)) Putin speriata, dar incantataJ)

Avantajul vietii de jurnalist si PR! I love my job!

Mai multe detalii despre vizita lui Jackie Chan in Romania puteti citi aici:

http://www.apropotv.ro/flash-news/exclusiv-apropotvro-l-a-intalnit-pe-jackie-chan-galerie-foto-13250838-articol

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *