Interviuri

Ea descifreaza “Codul Fericirii”!

By  | 

E frumoasa, desteapta si stie cum sa faca audienta! Cu siguranta o urmariti la TV! Eu una nu prea mai am timp sa deschid televizorul, dar de ceva timp va spun sincer ca mi-a atras atentia o rubrica din cadrul Stirilor Kanal D – “Codul fericirii”, o pastila de fericire care face bine la minte, trup si suflet.  Imi place foarte mult, pe langa subiectele abordate mi se pare foarte bine realizata. O prezinta Diana Parvu, reporter la Stirile Kanal D si din cate am inteles ea o si realizeaza. Nu m-am abtinut si am intrebat-o direct toate detaliile. Asa ca va invit sa va luati portia de fericire direct de la sursa. Bravo, Diana!

 – Cum a luat nastere “Codul Fericirii”?

Stirile Kanal D au fost intotdeauna apropiate de oameni si de preocuparile lor. Intr-o lume in care auzim numai de nenorociri, crime, necazuri, neajunsuri de cele mai multe ori uitam sa fim fericiti. Asa ca am vrut sa aducem un strop de fericire, de optimism in viata telespectatorilor nostri,  iar rubrica “Codul fericirii” este despre oameni, despre frumusetea vietii pe care trebuie sa o gasim mereu in gesturile simple, in legatura cu cei de langa noi. Da, viata este grea insa merita traita si cel mai important este sa nu uitam sa mai si zambim si  sa privim jumatatea plina a paharului.

– Ce inseamna, “Codul Fericirii” si la ce intrebari raspunde?

“Codul fericirii” este o rubirca de lifestyle, o rubrica in care incercam sa raspundem la probleme cotidiene de care cu totii ne lovim. Poate ca nu multi isi permit sa mearga la psiholog, poate ca nu multi isi permit sa mearga la doctor, poate ca multi nu dau importanta unor lucruri care ne pot  afecta emotional mai mult decat credem. Si poate ca nu stim mereu cum sa ne mai relaxam, sa ne dam un refresh uneori si sa avem grija de sufletul nostru.  De multe ori ne lovim de situatii limita in care nu stim cum ar trebui sa reactionam. Aici Stirile Kanal D vin cu  raspunsuri intr-o rubrica structurata in trei parti: minte, trup si suflet. Pentru ca o minte sanatoasa intr-un trup sanatos face bine la suflet. Specialistii sunt cei care dau raspunsuri pretioase tocmai pentru ca informatia  transmisa sa fie clara si corecta.

– Ce impact a avut?

Impactul a fost unul pe masura asteptarilor, am raspuns unor nevoi reale, iar asta s-a vazut in audiente.  Credem ca oamenii au nevoie de optimism, de fericire. Tocmai de aceea in aceasta rubrica orice subiect este abordat intr-o nota optimista.

– Diana, cum iti gasesti subiectele?

Ma inspira oamenii, problemele lor, de la ei vin subiectele. Prieteni, cunostine, colegi sau simpli telespectatori ne scriu si ne pun intrebari. Incerc de fiecare data sa abordez subiecte tabu.

Dam o nota optimista si informatiilor medicale. Cred ca informatia ne da putere sa mergem mai departe si mai cred ca daca suntem informati ne putem face viata mult mai usoara. Uneori ne lovim de probleme banale in fata carora nu stim cum sa reactionam, cum sa le tratam astfel incat sa nu ne lase urme serioase.

Cat despre ceea ce se vede pe post pot sa spun ca e pasiune pura. Imi place sa creez, intotdeauna mi-a placut, imi place sa iau o tematica si sa o dezvolt si cel mai mult ma bucur cand vad si aud ca subiectele alese ajuta oamenii.

Dar vreau sa spun ca  fara echipa cu care lucrez nimic nu ar fi posibil, fiecare are o contributie in rezultatul final asa ca vreau sa le multumesc.

Asa ca va asteptam in fiecare Miercuri in cadrul Stirilor Kanal D de la ora 19:00, la o portie de fericire doar la “Codul Fericirii”! Pana atunci: Nu uitati sa zambiti, e gratis!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *