Davidutzu Americanutzu

Pantofi sau jucarii? Trenulete Thomas&Friends castiga teren intotdeauna!

By  | 

Sunt mama si asta imi ocupa tot timpul! Si toata noaptea pentru ca fac scurta la mana tot preparand la biberoane. Desi copilul are aproape 3 ani are un somn extrem de agitat, caci e stresat ca maica-sa! De card ce sa mai zic! Cand e plin, se goleste imediat pentru ca nu stau banii la mine deloc. Se duc… Pe jucariile si hainele copilului! Normal! Caci dressingul meu a saracit de cand sunt mamica.

De nenumarate ori am plecat la shopping cu gandul sa sparg banii pe pantofi, camasi, sandale, rochii si alte accesorii care sa-mi dea o stare de bine, sa ma relaxeze… Dar cum socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ, am sfarsit prin magazinele de copii, rupand rafturile in doua in cautarea celor mai senzationale hainute pentru fii-miu! Caci, da! A fost un copil dorit si mult asteptat si vreau sa aiba tot ce mi-a lipsit mie vreodata! Asta ma transforma intr-o mamica maniaca, nebuna, turbata! Si ce daca ne-am luat casa si trebuie s-o mobilam? Si ce daca trebuie sa platim gradinita acum, la sfarsit de luna? Facturi, chestii, socoteli… Mai pot astepta! Davidutzu Americanutzu trebuie sa-si intregeasca colectia de trenulete Thomas&Friends! Salty, Molly, Emily, Annie& Clarabel, Cranky the Crane, Hiro, Diesel 10, Rosie… Pff, simt ca lesin numai cand ma gandesc cate perechi de pantofi as fi putut sa-mi cumpar pana acum…

Nimic nu mai conteaza decat fericirea de pe chipul lui Duracell – unul dintre numele de scena ale copilului – atunci cand mai primeste cate un trenulet de pus la colectia Thomas&Friends! Si, recunosc, eu ma bucur si mai mult! Daca nu incepe scoala mai repede, sa se orienteze catre alte pasiuni, dau faliment. E scris in stele! Dar fericirea copilului meu e tot ce conteaza! Si cand ma gandesc cata engleza a invatat de la Thomas&Friends, parca as da iar repede fuga la magazin sa-i mai cumpar vreo doua exemplare:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *