Fashion&Beauty

6 trucuri de beauty de la Alina Eremia!

By  | 

E frumoasa, talentata si admirata in fiecare zi, este pe val si ne-a dezvaluit cateva dintre secretele ei! Alina Eremia! Daca va doriti sa va mentineti in forma cum o face chiar ea, va invit sa o descoperim mai bine!

“In primul rand, le salut pe toate cititoarele voastre. Cred ca fiecare femeie isi cunoaste atuurile si stie sa si le puna in evidenta.

Sfaturile mele , probabil ca pe unele deja le cunoasteti si le practicati, sunt urmatoarele:

1.Hidratati-va tenul. folositi produsele potrivite tipului de piele.

2.Beti multa apa. O piele hidratata porneste de la interior. Lichidele ajuta foarte mult pentru a ne pastra sanatatea pielii.

3.Demachiati-va corect! Trebuie sa acordam importanta demachierii. Tenul trebuie sa ramana curat.

4. Aplicati masti sau uleiuri! Din cand in cand, atunci cand va puteti dedica cateva ore , sunteti in incinta casei si va relaxati, puteti aplica ulei de argan sau de cocos pe fata si sa il lasati sa actioneze .

5. Make-up-ul nu trebuie sa fie unul exagerat ci doar sa contureze trasaturile voastre. Incercati sa stabiliti unde vreti sa puneti focusul, pe linia ochilor sau a buzelor, si alegeti nuantele potrivite.

6. Subliniez- sfatul cel mai important! Nu uitati ca naturaletea este o calitate asa ca folositi-o in avantajul vostru! Sunteti frumoase asa cum sunteti, fara alte artificii! Fiti voi!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *