Recomandari

Noutatile Yves Rocher pentru primavara 2017!

By  | 

Yves Rocher vine cu noutati pentru primavara 2017, in culori si arome irezistibile, care iti vor incanta simturile! Iata-le!

Noua aroma Caisa & Rozmarin, in editie limitata, care completeaza gama Plaisirs Nature si ne duce cu gandul la fructele delicioase si culorile verii.

► Gel de duș nectar Caisă & Rozmarin

Pentru un duș plin de vitalitate, cercetătorii Cosmétique Végétale® au selecționat și asociat gelul de Aloe Vera Bio, uleiul esențial de Rozmarin și extractul de Caisă și a rezultat acest minunat gel de duș care curăță pielea în mod delicat și îi conferă un parfum discret.

► Spray parfumat pentru corp Caisă & Rozmarin

Cercetătorii Cosmétique Végétale® au selecționat și asociat uleiul esențial de Rozmarin cu extractul de Caisă pentru plăcerea unui parfum cu note proaspete și însorite.

► Gel hidratant pentru corp Caisă & Rozmarin

Din asocierea gelului de Aloe Vera Bio, uleiului esențial de Rozmarin și extractului de Caisă a rezultat un produs pentru plăcerea unei hidratări lejere, datorită texturii proaspete ce se absoarbe ușor în piele.

Noile colecții de rujuri de primăvară dau un plus de ingrijire buzelor si le imbraca in culori radiante!

Rujul Vertige

Rujurile Vertige combină o paletă de culori radiante cu o textură cremoasa și hranitoare pentru confortul absolut al buzelor.

Variații infinite de culori, de la cele mai delicate la cele mai intense, pentru orice buze frumoase și hidratate.

Îl găsiti in 40 de nuanțe cu trei efecte: Stralucitor, Satinat si Sidefat.

Rujul Absolut

Un ruj cu o formulă rezistentă timp îndelungat, ce asociază intensitatea culorilor ultra pigmentate cu efectul reconfortant al uleiului regenerator de Camelie.

Este îmbogățit cu ulei nutritiv de cireșe, cu texturi cremoase și hrănitoare, derivate în 3 efecte: stralucitoare, satinate si sidefate. Ruj Absolut, cu ulei de Camelie, în culori ultra-pigmentate conferă rezistență îndelungată și senzație de confort.

Îl găsiți în 20 de nuanțe cu finish satinat.

Vreti sa aratati bine la plaja? Incercati noile produse pentru suplete, pe baza de extract din Mangostan, pentru a avea silueta ideala in perioada estivala!

Ser tonifiant pentru suplețe

Serul tonifiant pentru suplețe remodeleaza silueta și conferă fermitate și frumusețe pielii. Textura sa proaspată pătrunde rapid în piele și nu este lipicioasă. Instantaneu netezită, pielea are un aspect îmbunătățit. Zi dupa zi, silueta este remodelată, iar pielea este vizibil tonifiată.

Crema hidratantă anticelulitică

Hidratează, conferă frumusețe pielii și reduce aspectul de coajă de portocală. Cu o textură ușoara, înfrumusețează pielea în mod natural. Această cremă ajută la combaterea aspectului celulitei care afectează frumusețea siluetei. Cu un singur gest pielea este hidratata in mod ideal si devine imediat mia frumoasa.

Si, pentru ca vara e foarte aproape, va invitam sa descoperiti 3 noi produse cu protectie solara si dupa plaja noi, integrate in gama Solaire Peau Parfaite:

► Protectie solară cu gama Solaire Peau Parfaite

Pentru că vara e foarte aproape, vă invităm să descoperiți 3 noi produse de protecție solară și după plajă, integrate in gama Solaire Peau Parfaite

Lapte spray pentru corp FPS 50+: Protejează piela fără a lăsa urme. Pret – 69 lei

Ulei pentru corp sublim protectie solara FPS 30+: Protejează și conferă frumusețe pielii. Pret – 65 lei

Lapte hidratant 3in1 dupa plaja, pentru ten si corp: Calmează, hidratează și conferă un bronz sublim. Pret – 32 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *