Fashion&Beauty

Cum sa ai un par sanatos si frumos? Urmeaza sfaturile unui hairstylist cunoscut!

By  | 

Hidratarea părului este una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă femeile. De multe ori, șampoanele, balsamurile și măștile pe care le găsim pe rafturile magazinelor, nu fac decât să sensibilizeze fibra capilară și să contribuie la uscarea și degradarea părului.

Pentru a afla cum putem avea un păr hidratat și strălucitor, am decis că cel mai bine este să cerem sfatul experților și am stat de vorbă cu Ionela Coman, master hairstylist la THAIco SPA, centrul de wellness deschis de curând în centrul capitalei. Ionela are o experiență de peste 17 ani în domeniu și multe premii câștigate la competiții de specialitate. Serviciile de hairstyling coordonate de ea la THAIco SPA, completează ritualurile spa realizate de terapeutele asiatice.

Ionela Coman ne spune care sunt primele 5 reguli pe care trebuie să le respectăm dacă vrem să ne bucurăm de un păr sănătos.

  1. TUNDE-ȚI VÂRFURILE. Părul trebuie tuns la fiecare 1-2 luni. Tăierea vârfurilor deteriorate va ajuta părul să crească și să aibă un aspect mai sănătos. În plus, nu vei mai fi nevoită să faci schimbări radicale atunci când efectiv nu mai există altă soluție pentru părul tău decât să tunzi câțiva centimentri care vor aduce o scurtare vizibilă
  1. PROTECȚIE TERMICĂ și UV. Părului nu îi place căldura excesivă iar dacă obișnuiești să folosești foarte des foenul, placa de păr sau ondulatorul, nivelul de hidratare din fibra capilară scade dramatic. Pentru a evita efectele negative ale acestor proceduri de styling, folosește produse de protecție termică. Iar pentru că vara este foarte aproape, achiziționează și un produs cu protecție UV pentru păr pe care să îl folosești de fiecare dată când te expui la soare.

  1. FOLOSEȘTE PRODUSE DE ÎNGRIJIRE ADECVATE. Chiar dacă reclamele de la TV sau din reviste te determină să cumperi un produs, confirmă cu hairstylistul tău că acel produs ți se potrivește într-adevăr. Altfel, riști să obții exact efectul invers: un păr tern, uscat și deteriorat. Iar produsele de hidratare trebuie folosite zilnic, nu doar după spălat

  1. ÎNGRIJIRE PROFESIONALĂ. O dată la două luni fă o vizită hairstylistului pentru un tratament profesional de hrănire și hidratare. La THAIco SPA, clientele beneficiază de Enzime Therapy de la Tecna, un tratament de reconstructie a firului de păr în 4 pași, din interior spre exterior care conține aminoacizi esențiali, proteine și coenzima Q10 care întărește și hrănește, dând strălucire firului deteriorat

  1. COLORARE ORGANICĂ. Nu e un secret pentru nimeni că vopseaua de păr pe bază de amoniac are efecte negative asupra sănătății părului de aceea soluțiile organice de colorare sunt recomandate de specialiști. Vopseaua Tecna nu conține substanțe alergenice care cauzează exfolierea și adaosuri de parfum și conferă o acoperire perfectă a părului alb și o luminozitate desăvârșita, atât a părului natural cât și a celui colorat în prealabil. Untul de Shea din această vopsea naturală hrănește, calmează și oferă un luciu seducător, creează elasticitate și vigurozitate, umple firul de păr deteriorat, eliminând porozitatea. Tecna este o vopsea ideală pentru persoanele, alergice sau pentru viitoare mămici.

 

Produsele Tecna sunt disponibile la THAIco SPA, Intrarea Sevastopol, nr. 1, www.thaispa.ro, tel: 0725416586

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *